6 de març a Taradell: 3a Mostra de Cuines del Món
L'associació Som Dones de Taradell
en motiu del 8 de març Dia Internacional de la Dona ha organitzat una sèrie d'actes molt interessants:


El divendres dia 5 de març a les 8 del vespre inauguració de l'exposició "Veïnes, ciutadanes" de l'Institut Català de la Dona


El dissabte dia 6
i per tercer any, tornen a oferir-nos la Mostra de Cuines del Món, a partir de les 6 de la tarda i a la Sala Gran del Centre Cultural Costa i Font de Taradell. L'entrada valdrà 5€ i es podrà fer una degustació a cada una de les paradetes dels països participants, tot plegat amenitzat amb les músiques populars i més caracteristiques de cada país, que els mateixos participants ens proporcionaran.Us deixem les fotos de la segona mostra de Cuines del Món organitzades a Taradell per l'Associació Som Dones.
Tastar i conèixer les diferents cuines i costums del nostres veïns,d'aquests nous catalans que ja són una realitat al país i que amb el temps acabaran enriquint les nostres costums,de ben segur. Potser acabarem adaptant un plat o algun ingredient,i d'aqui uns anys ens semblarà que és català de tota la vida...com la sanfaina (feta amb els productes que varen portar d'Amèrica) o els fideus a la cassola (fets amb pasta procedent d'orient),etc.