3 disciplines fent pinya; concerts,cuina i d.j.'s

El Festival "Sons del Món" de Vilabertran agafa aquest any una nova orientació,en la seva tercera edició.
Los Manolos,Gerard Quintana i Albert Pla actuaran en la tercera edició del festival Sons del món que tindrà lloc els dies 23 de juny, 12 i 18 de juliol en el conjunt monàstic de Santa Maria de Vilabertran,el festival unirà tres disciplines, que són els concerts, la gastronomia i els sons de club. Pel que fa els escenaris escollits, aquests seran la plaça del Fort i l'Hort del Prior, tancats al públic però que s'obriran per l'ocasió.
Vilabertran està situat al nord-est del terme de Figueres, al sector de la plana empordanesa de l'interfluvi entre la Muga i el riu Manol.
El poble es formà al voltant del monestir de Vilabertran, important canònica augustiniana (després col·legiata), els abats de la qual tingueren la jurisdicció del lloc.

Presentació
del festival Sons del Món a TramuntanaTV



La inauguració anirà a càrrec de Los Manolos, el divendres 23 de juny, a dos quarts d'una de la nit, amb un concert gratuït a la plaça del Fort. Tot seguit, dins els Sons Club, actuació d'An Der Beat i Carles Pujol DJ. També gratuït per ser la revetlla de Sant Joan.
Aquesta nit, a partir de les 22.00, es serviran sardines acompanyades de paté d'oliva del Trull Ylla de Cabanes o botifarra de l'Empordà acompanyada de patates al caliu amb aroma de romesco i coca de Sant Joan. El preu és de 7 euros i les reserves es poden der a Discos Quim de Figueres, a l'Ajuntament de Vilabertran o a les oficies de Promo Arts Music.
Podem aprofitar aquesta manera de passar la revetlla per anar a banyar-nos a la platja,visitar els aiguamolls o deixar-nos caure per Figueres l'endemà...


Albert Pla actuarà el dissabte 12 de juliol, a dos quarts d'onze del vespre. L'aforament és de 300 persones i el preu de les entrades anticipades és de 15 euros i el dia del concert, 18 euros. Aquesta entrada inclou una visita al conjunt monàstic i una copa de cava després del concert a l'Hort del Prior. Tot seguit, actuació del DJ Chill i per aquest dia es servirà uns menús de cuina mediterrània, per un preu de 12 euros, preparat pel restaurant Amiel Molins.
Gerard Quintana presentarà, el divendres 18 de juliol, a dos quarts d'onze del vespre, el seu darrer treball 'Treu banya' ,actuarà a la plaça de Fort. El preu de les entrades anticipades, a servicaixa, és de 10 euros, i el dia del concert, de 12 euros. Després del seu concert, actuarà Sergio Patricio del Club Terrazza Barcelona i la proposta gastronòmica anirà a càrrec del restaurant Hindú Tandoori Sant Martí Vell. Cal fer reserves a un preu de 12 euros.