Arriba l'hora malva ... a pels 4 gammes extres !!! si tot va be...



Els Minyons de Terrassa ja han anunciat el programa de cara a la seva Diada el proper 22 de novembre al Raval de Montserrat. La intenció és portar a plaça la millor diada castellera de l'any ( i de les millors fetes mai al món casteller) : 3d10 , 2d9fm ,5d9f i pd8fm ... 4 gammes extres a la mateixa diada , no es pot demanar més !!!
Sembla que els terrassencs obriran plaça amb el 3d10 (per calmar els nervis no deu ser segurament ... però si surt tot be ,i les proves fetes fins ara així ho sembla, pot portar als malves a encarar la resta de reptes amb una forta dosis de moral i orgull).
Pel que sembla i comentat per algú que hi era a l'assaig , el tres està molt maco, el 2 paradissim i pel 5 hauran de treballar força.
Ara encara falten 2 assajos especials més ... i diumenge a plaça , Minyons te potencial per fer-ho... com cantaven a la Plaça de Vi de Girona : "no estamos muertos ...estabamos de parranda" i per despertar-se de la festa han triat el moment just , pletòrics i amb ganes. Ara cal portar-ho a plaça...

Diumenge 22 de novembre 31a. Diada dels Minyons de Terrassa
A les 12.00 actuació castellera al Raval de Montserrat amb els Castellers de Barcelona , Castellers de Sants i els Minyons de Terrassa


Primer 3d10 descarregat pels Minyons de Terrassa


Segon 3d10 descarregat pels Minyons de Terrassa

2 comentaris:

Joan Mestres ha dit...

Si ho fan, tot i ser una gran actuació no seria la millor actuació feta mai.

Carles Guillamón ha dit...

Tens tota la raó ... l'error és meu, la millor diada mai feta crec que va ser el Sant Fèlix de 2006 on els castellers de Vilafranca varen descarregar el 4d9 amb agulla i varen carregar el 3d10 , la torre de 9 amb folre SENSE manilles i el pilar de 8 amb folre i manilles. Pel que he pogut indagar crec que es aquesta,amb ajut de companys que en saben molt més que jo evidentment...fins i tot, si ho descarreguessin tot, el malves tant sols farien la tercera diada millor de la història del món casteller ( amb dubtes del que va fer la Vella l'any que va guanyar el concurs amb el 3d10...)
Gràcies per la correcció , i per mirar el bloc.