Ja passem de les 100.000 visites... qui ho havia de dir!!!


Ja passem de les 100.000 visites... qui ho havia de dir!!!



Aquest cap de setmana passat varem arribar a les 100.000 visites al bloc del Farcint la faixa , després de 2 anys i cinc mesos des de la primera "proposta"...ja,ja,ja. Malgrat que es cert que un fa les coses perquè creu que als altres els hi pot interessar , seria absurd negar-ho , tampoc pensava que s'animes tant...qui ho havia de dir!!!
Però això ha sigut gràcies a molta gent que ha anat col·laborant , de manera més constant o no , fent recomanacions ,cròniques ,fotos ,vídeos ,etc...a tots ells MOLTES GRÀCIES !!!
Una de les coses que li toca , potser ara és el moment que s'acaba la temporada i hi haurà temps , es canviar una mica la imatge del bloc...ja,ja,ja . Afegir coses i treure'n d'altres : el llibre de visites dels "Farcint lo cap" no ha funcionat mai al ritme que un pensava , a més quan algú ha cregut oportú dir la seva ha fet servir els comentaris o l'adreça d'e-mail. En canvi cada vegada va tenint més pes les xarxes socials dins de les colles castelleres (i d'altres entitats) i a més del grup de Facebook del "Castells i Teca...farcint la faixa" , caldria afegir els enllaços de la resta de colles,crec jo...un millor cercador , el canal de youtube on ja hi ha quasi 300 vídeos ,etc. Malauradament hi ha més idees que temps ,així que anirem fent de mica en mica...
A tots però ,moltes gràcies... fa molta "il·lusió" veure que allò que un fa la gent s'ho mira.

1 comentari:

concepció ventura ha dit...

moltes felicitats, resultat de fer la feina ben feta, amb ganes i il·lució.