Catavins Sabadell 2009 : castells i el món del vi


Ver mapa más grande

Els propers dies 13, 14, 15 i 16 de novembre de 2009 el recinte de Fira Sabadell acollirà la segona edició del saló Catavins Sabadell.
L’objectiu de Catavins és apropar el món del vi als visitants i alhora permetre als cellers, productors i distribuïdors, la possibilitat de donar a conèixer els seus productes, a un públic receptiu i exigent, però també a professionals de la restauració, de l’hostaleria de tota la comarca.
Per triar i remenar de les ofertes de la fira del món del vi ,us deixem l'enllaç a la seva web:

2a. Catavins Sabadell 2009

També hi haurà activitats paral•leles com cursos i tallers de tast, d’aromes, tallers de cuina, xerrades,.. conduïdes totes per destacats professionals del sector. Un dels col·lectius que participaran en aquestes activivitats serà el de Cuina Vallès

De moment, ja s’ha concretat la col•laboració del col•lectiu Cuina Vallès, una agrupació de restaurants del Vallès Occidental que durant la celebració de Catavins 2009 col•laborarà en la organització de les activitats següents:

Sessió d’Enocuina, amb plats inspirats i elaborats basant-se en les característiques del vi (organolèptiques, de proximitat territorial...), que comptarà també amb la complicitat d’un actor que parodiarà els rituals de servei i consum del vi. Tot plegat a càrrec de Rafa i Sílvia, del restaurant La Terrassa del Museu.

Tast de vins catalans elaborats amb varietats autòctones i de cost inferior als 12 € per ampolla, a càrrec de Tomàs Cuadrado, del restaurant El Racó d’en Tomàs .


Ponència Els confins de la proximitat. Productes gastronòmics del Vallès Occidental, a càrrec d’Artur Martínez, del restaurant Capritx, durant la jornada professional.


Demostració gastronòmica entorn de la mongeta del ganxet, sota el títol Nous usos i noves tècniques amb la mongeta del ganxet, a càrrec de Joan Sala, del restaurant Lossum .

Del 13 al 15 de novembre estarà obert per al públic general, i el dilluns 16, per a professionals del sector vinícola, hostaleria i restauració.

Diumenge 15 de novembre
Els Castellers de Sabadell tenen una actuació a la Festa del Vi Novell que es farà el diumenge al carrer Brutau davant de Bodega Coca, a partir de les 10.45 del matí