Fotos Diada Badalona 2009 , segona torre de 7 dels Sagals


fotos Jordi Gomis

Els Sagals d'Osona han tancat temporada a la Diada dels Castellers de Badalona descarregant la segona torre de set de la temporada. Un gran resultat pels de la camisa carbassa,que a més ,han acompanyat amb un 5d7 i el dotzè 3d7 per sota de l'any 8sens dubte el castell més dominat que tenen els osonencs...).
A la ronda de pilars han descarregat dos pilars de cinc , amés del pilar de 4 caminat d'entrada a plaça. La jornada ha sigut molt bona pels Sagals ,que amb aquesta segona torre de set recuperen els resultats de fa 4 temporades,descarregan més d'una torre al mateix any.

per la colla local dels Castellers de Badalona la jornada ha trastocat tots els plans que portaven d'entrada. Han obert plaça amb un intent de 4d7 amb agulla que ha fet llenya abans de coronar,però que malgrat la caiguda han descarregat a la ronda de repetició amb molta solvència. Però a segona ronda ,on volien intentar el seu primer 3d7 per sota ,les coses se'ls hi han girat completament. Un castell que ha pujat insegur i dolent de mides tota l'estona , a acabta cedint a la darrera aixecada provocan la segona caiguda de la diada , aparcat el 3d7 per sota han fet un 4d7 molt al seu abast. I per acabar d'ensopegar a darrera ronda amb un 3d7 ,el pom de dalt ha tingut una mala diada i s'ha despenjat provocant la tercera llenya de la jornada.
Hi ha dies que res surt be ,i pels "micacos" avui ha sigut un d'aquest...malauradament. esperar que els afectats es recuperin ràpid i a tornar-hi la temporada que ve.

Els Castellers de Cerdanyola , molt escassos d'efectius han fet una actuació bàsica de sis ,amb el 3d6 ,el 4d6 i un 4d6 amb agulla,un pilar de 4 de cloenda