RATAFIA A SANTA COLOMA ...DE FARNERS ,agafar forces pel 4d8


Mostra un mapa més gran

Aquests cap de setmana tenim un dels esdeveniments gastronòmics més interessants de l'any , la Fira de la Ratafia de Santa Coloma de Farners... aquesta fira és la més important que es fa quan a volum ,encara que la de Besalú potser es puguin tastar ratafies de gran qualitat, i això la fa ser la més important dedicada a aquest gran beuratge.
cada any hi ha un país convidat , aquest any és Mèxic i això ens permetrà tastar un dels seus licors estrella : el Mescal.
La Fira comença el dijous 5 fins el diumenge 8 de novembre, i a més dels recinte dedicat a la Ratafia i altres macerats on podrem tastar per un mòdic preu les diferents qualitats ,sabors i gustos...també al voltant de la plaça hi ha una gran quantitat de paradetes de tota mena de productes artesans (formatges ,embotits ,vins ,pans i pastissos,etc).

Per destriar que us interessa anar a veure ,aquí teniu el programa de la fira en pdf :
28a.Fira de la Ratafia de Santa Coloma de Farners

Per animar-vos a anar fins a la fira ,i sobretot !!! l'endemà a Centelles a veure el 4d8 carbassa !! mireu , escolteu i moveu-vos !!! i que corri la ratafia !!! Rumba catalana amb els Terratombats

Terratombats - La Ratafia from globaproduction.tv on Vimeo.

1 comentari:

Pau- Moixiganguers ha dit...

Quina gràcia veure el video de Terratombats aquí! Saps que són d'Igualada?? Ens veiem diumenge a Centelles!