Mercat del Trasto de Torelló,amb els Sagals d'Osona


Mostra un mapa més gran
Torelló es la tercera població d'Osona,amb uns 13.600 habitants situat a la confluència del riu Ges i Ter. Es troba dins la subcomarca de la Vall del Ges, juntament amb els municipis de Sant Vicenç de Torelló i Sant Pere de Torelló.Els torellonencs tenen l'apel·latiu de "pescallunes".
El Mercat del Trasto és un mercat d'objectes usats, de segona, tercera, o desena mà, que es celebra el matí del diumenge immediatament anterior a Sant Isidre, es a dir, el segon diumenge de maig, al centre de la vila de Torelló.Hi solen haver unes 500 parades i uns 25.000 visitants...Torelló sempre ha sigut un municipi molt viu culturalment, pels qui no conegueu el poble penseu en el Carnaval de Terra Endins o en el Festival Internacional de Cinema de Muntanya i Aventura...segur que ara us sona més.

Un any més totes aquelles persones que ho vulguin poden aprofitar aquest mercat per oferir qualsevol objecte de segona o tercera mà a preus molt rebaixats. A partir de les 6 del matí i per només 5 euros tothom qui ho desitgi podrà disposar d’una parada. A més del tradicional mercat del diumenge durant el cap de setmana també s’han organitzat diverses activitats.
Es podrà passejar pel Mercat del Trasto entre les 7 del matí i les 2 del migdia.

Dins dels actes paral·lels al Mercat,enguany hi haurà actuació castellera de la colla osonenca dels Sagals d'Osona,ara farà ja bastants anys que no hi hem actuat...

Diumenge 10 de Maig a Torelló
11.00 Taller de castells
12.00 Actuació dels Sagals d'Osona a la Plaça Vella


Podràs esmorzar i fer el vermut, en una taverna inigualable per la seva singularitat, amb música en directe igualment singular...Aprofitem el mercat per buscar llibres de cuina vells,de ben segur que n'hi haurà uns quants i de vegades podem trobar coses molt interessants!!!