GIRONA TEMPS DE FLORS 2009 punt i final



Aquest cap de setmana seran els darrers dies per gaudir de la mostra Girona Temps de Flors 2009,per tots aquells que encara no hi heu passat...animeu-vos,val la pena.

I a més podreu veure la diada castellera de Temps de Flors,que és farà el diumenge 17 a la Plaça dels Apòstols (davant de Sant Feliu,la cruïlla que veieu a la foto).
Aquesta actuació castellera tindrà lloc en un espai molt particular,davant de Sant Feliu...aquestes escales no tant conegudes com les de la Catedral però amb molta bellesa arquitectònica,el barri vell rehabilitat esta preciós. A tocar de Galligans un altre dels espais gironins més vells i emblemàtics,podrem veure alçar castells enmig de centenars d'anys d'història. La plaça pren aquí un paper important.

Podem també aprofitar per visitar els jardins de darrera la catedral,al damunt dels banys àrabs,on podrem "desconectar" després de dinar i fer la millor feina ...veure passar el dia.




Diumenge 17 de Maig

Actuació castellera per
Girona Temps de Flors a les 12.00 a la Plaça dels Apòstols amb els Castellers de Barcelona,els Nens del Vendrell i els Marrecs de Salt

Girona és una de les ciutats amb més "interès" gastronòmic,la relació entre la bona cuina i la ciutat ja fa molts anys que existeix. Però darrerament hi ha hagut diferents notícies que ho confirmen: La qualificació del Celler de Can Roca com a cinquè millor restaurant del món. Aquest restaurant no cal recomanar-lo,és recomana sol...el preu no és "popular",però si valorem l'àpat no només pel cantó nutricional sinó com una experiència sensorial...i no és conya!!!...el preu no és desmesurat...a aquest llocs un no va a afartar-se,sinó a que el sorprenguin i deixar-se sorprendre per sensacions noves,i el Celler de Can Roca ho compleix.
El nivell de diferents restauradors de la ciutat ha pujat molt,us proposem uns quants llocs per tastar la cuina gironina i deixar-nos envair pels seus sabors

A tocar de plaça:cuina creativa...un celler amb moltes referències,
MIMOLET
C/ Pou Rodó 12
17004 Girona
972 202 124
Als peus de l'església de Sant Feliu,a les portes del Barri Vell. Fan un Menú de Flors força interessant : 3 aperitius,dos entrants i segon a escollir entre peix o carn,2 postres tot per 36€ (beguda apart).

Una alternativa popular:servei,menja i preu molt bons:
Restaurant La Llosa
Vista Alegre, 3
Girona, 17004
Tel: 972207863

Cuina tradicional,braseria i torrades,menús per grups i caps de setmana.Bona teca i plats llustrosos.
Per menys de 20€



Un clàssic,un valor segur:
Casa Marieta
Plaça Independència 5 - 6 - 7
17001 Girona
972 201 016
Casa Marieta va ser fundada l’any 1892, coincidint amb la primera etapa del moviment modernista (finals s. XIX), i amb la inauguració de l’antic trajecte del tren de via estreta que connectava Girona i St. Feliu de Guíxols.
Podeu consultar la carta clicant aquí

La Tradició posada al dia:
RESTAURANT CAL ROS
Cort Reial, 9
17004 – GIRONA
Tel. 972 21 91 76

A Cal Ros ara s´hi fa una cuina catalana tradicional actualitzada i de mercat , però sense perdre les arrels , els aromes i els sabors d´abans. Les pedres i els arcs que envolten el local ens recorden constantment l´història de Cal Ros però sense oblidar que estem al segle XXI.