Fotos diada de l'Ascenció de Granollers 2009




La diada en motiu de les Fires i Festa de L'Ascenció de Granollers 2009 s’ha celebrat a la plaça de la Porxada amb els Xics de Granollers i Xiquets de Tarragona i els Marrecs de Salt.

L’actuació ha començat sense els pilars d’entrada, i la primera colla a actuar ha estat Marrecs descarregant un 3d7. Xics ha seguit amb un 4d7 amb agulla i Xiquets un 4d7 descarregat.

En segona ronda Marrecs ha descarregat el 4d7 amb agulla. Descarregat sense massa problemes. Xics ha fet el 3d7 amb agulla i Xiquets de Tarragona el 3d7.

El ritme de l’actuació ha estat molt ràpid i ha calgut desmuntar cap peu. Les dues primeres rondes s’han resolt en una hora justa.

Marrecs ha inaugurat la tercera ronda amb un 4d7 descarregat. Els Marrecs de Salt volien portar el 5d7 a la Porxada, però per mancances a nivell de pinya han hagut de rebaixar les perspectives. Xics ha fet un intent desmuntat de 5d7,no l’han pogut acabar de coronar però han arribat a col·locar dosos.
En ronda de repetició han fet un intent desmuntat de 4d7, també quan ja hi havia els dosos col·locats. Finalment han fet un nou intent i han aconseguit descarregar el 4d7.
Xiquets per la seva banda ha descarregat el 4d7 amb agulla.

En ronda de pilars, que s’han fet conjuntament, Marrecs ha descarregat el pilar de 5 per sota, Xics i Xiquets han descarregat els seus pilars de 5. Per acabar l’actuació s’han descarregat dos pilars de quatre per part de Marrecs, dos per part de Xics i tres per part de Xiquets. Els pilars han servit per poder provar canalla nova.

Marrecs de Salt: 3d7, 4d7a, 4d7, p5ps i 2p4

Xics de Granollers: 4d7a, 3d7a, 4d7, p5 i 2p4

Xiquets de Tarragona: 4d7, 3d7, 4d7a, p5 i 3p4