ELS ARREPLEGATS JA SON COLLA DE 8 , FELICITATS




Les colles universitàries no solen rebre un tractament gaire important,formades per membres de diferents colles que tenen en comú l'afició als castells i la Universitat on estant estudiant o treballant,son més be unes "seleccions castelleres" més que colles "tradicionals" vinculades a viles,ciutats o barris.
Aquest migdia a la UPC ha tingut lloc la diada castellera universitària. els Arreplegats havien anunciat dos castells que, fins a dia d'avui, cap colla universitària els havia aconseguit: el tres de set aixecat per sota i el quatre de vuit.

La crònica dels castells esta treta d'un bloc que seguim normalment,el "Temporada Alta" de l'Alba Galan i Garcia,aficionada als castells i membre de la Colla Castellera Capgrossos de Mataró.

"La primera colla a actuar, que eren els grans protagonistes, han obert l'actuació volent fer història. Amb moltes camises i amb el convenciment que havien fet la feina ben feta als assaigs, encaraven el primer castell amb una aparent tranquilitat. El tres de set per sota era el primer repte dels verds. Encara no l'havien fet mai. Amb unes aixecades a ritme i amb compensació entre les rengles, l'han descarregat sense masses problemes. Només amb els típics que comporta la última aixecada d'un castell aixecat per sota. Vist des de fora semblava fàcil aixecar tot aquell pes. Motivats per haver aconseguit el primer objectiu de la diada, encaraven el gran repte que ens feia estar allà a tots els curiosos castellers: el quatre de vuit. Després de mesurar molt bé les mides l'han tirat amunt. Bastant tancat a tots els pisos, però amb un ritme d'execussió ràpid l'han carregat. A la descarregada l'han patit, sobretot a nivell de segons i terços, però han tret la ràbia que portaven a dins i l'han pogut descarregar, fent un pas de gegant a la seva història. Com a últim castell han completat el cinc de set sense problemes."
5d7 descarregat pels Arreplegats de la Zona Universitària


4d8 descarregat pels Arreplegats de la Zona Universitària



3d7 per sota dels Arreplegats
de la Zona Universitària


Pilars de 5 descarregats pels Arreplegats de la Zona Universitària



Podeu veure més vídeos d'Arreplegats al canal de YouTube de Gcansado

1 comentari:

Alba Galan i Garcia ha dit...

Gràcies per fer referència al bloc.

Ens anem seguint i ens veiem per les places!

Alba.