Fira del Senglar a Osor,a la Mare de Deu del Coll




Aquest diumenge 3 de maig hem anat a la 6a.Fira del Senglar d'Osor,aquest petit municipi de La Selva celebra una fira en honor d'aquest animal extraordinari...culinàriament!!!. la data ha coincidit amb el dia de la Mare,així que hem aprofitat per anar a tastar el senglar a un dels llocs on el fan molt bo,a la Mare de Deu del Coll a sobre d'Osor i de l'embassament de Susqueda,un lloc amb una cuina a l'alçada de les seves vistes...extraordinària.
Podeu veure les fotos de la Fira i del poble als següents enllaços:

Fira del Senglar d'Osor 2009

Hem apritat el dia per anar a visitar la vila d'Osor i la seva Fira del Senglar i arribar-nos fins al Santuari de la Mare de Deu del Coll,on podreu trobar un restaurant molt acollidor,amb unes vistes sobre l'embassament de Sau i les Guilleries excepcionals i del poble d'Osor.
La terrassa és un lloc molt acollidor,també si poden fer caps de setmana complerts.Tenen habitacions i si el que voleu és tranquil·litat aquest és el vostre lloc...pels clients de Vodafone és una meravella,ja que no tenim cobertura.Als de movistar encara els emprenyaran alguna trucada a deshora.
us deixem les adreces del lloc,molt interessant...d'aquells racons de país que val la pena conèixer.
Santuari del Coll
Dilluns i dimarts tancat , excepte agost obert tots els dies
SOPARS cal fer reserves,per dinar millor que també sobretot els caps de setmana.

Santuari del Coll, 3
17166 SUSQUEDA - GIRONA

Tel: 972 190 191