Dissabte 23 de Maig : Aplec del caragol de Lleida



El proper cap de setmana tindrà lloc el 30è Aplec del Caragol de Lleida.Els dies 22,23 i 24 de maig podrem tastar,degustar,provar,etc...tota mena de receptes amb aquest petit tresor de la gastronomia : els caragols
L'espai dels Camps Elisis de la capital de la terra Ferma serà l'àmbit de la festa.
Les activitats que és durant a terme al llarg del cap de setmana son moltes i variades,consulteu a la web de l'aplec:

Aplec del Caragol de Lleida 2009

Us proposem alguna en concret:
Dissabte 23 de maig

12.30 h
CONCURS “L’ALLIOLI, FET A MÀ”
Organitza a la seva parcel·la amb motiu del seu
XXV aniversari: Colla Amunt i Avall

14.00 h DINAR de Germanor
Parcel·la de cada colla.

19.30 h EXHIBICIÓ CASTELLERA
Els Castellers de Lleida
Davant de la Glorieta dels Camps Elisis.


22.00 h SOPAR DE GERMANOR
Parcel·la de cada colla.

Menú lo tast

Tastet de caragols 6€
TAPA DE CARAGOLS I BEGUDA
(Zona de servei exterior habilitada)

Dissabte 23 migdia
entrant: amanida de pasta
1r plat: caragols a la gormanda
2n plat: guisat de costella de porc amb verduretes
postres: gelat
Dissabte 23 nit
entrant: entremès variat amb embotits casolans i "ensaladilla" de productes de les terres de Lleida
1r plat: caragols a la gormanta
2n plat: blanc i negre amb patata escalivada
postres: taronja tropical
20 €

Menú lo tast

top
Condicions generals:

1. El preu del menú és de 20€ per persona i també inclou el pa, 1 beguda i 1 cafè.
2. La reserva es fa a partir de 6 persones.
3. Els horaris a elegir són 13.00h, 14.30h, 15.30h, 20.30h, 21.30h i/o 22.30h.
4. Confirmació de reserva:
Serà via transferència bancària al compte corrent: 0075 0108 34 070 05450 31. Al correu tlinecomercial@gmail.com o al telèfon 652 90 95 32
S'ha d'especificar el nom de qui fa la reserva, un número de telèfon o e-mail de contacte de la persona que fa la transferència-reserva (ha de ser la mateixa persona), el número de persones per taula, el menú elegit i l’hora d’entrada als menjadors (serà imprescindible respectar l'hora d'entrada i sortida del menjador per poder donar un bon servei a tothom).



Aquí teniu uns quants llibres de cuina de les terres de Lleida: receptaris de la cuina amb fruites,dels cargols,de les coques de recapte,etc. Especial atenció al llibre de cuina TOTS A LA CUINA editat per l'Associació Lleidatana Síndrome de Down i Pagès Editors S.L. on podem veure un conegut,el Sr.Josep Mª Mateo ("Iogui") dels Castellers de Lleida, ara una mica lluny de la seva ciutat...