Fotos Diada Fires de Maig de Manresa 2009



La diada castellera de les Fires i Festes de maig de Manresa 2009 ha servit per veure el nivell de la colla de cara a afrontar aquest tram de la temporada tant carregat,de la Diada de La Central fins a Festa Major de Vic...queda molta feina per fer,però cal trobar-hi les ganes i motivació,per assolir els "vuits".
Sagals d'Osona : 5d7 , 3d7 per sota i 4d7 amb agulla
S'ha començat fent els pilars d'entrada a plaça a la Plaça de l'Om,per després anara fins la Plaça de Crist Rei on s'ha fet la diada castellera.
L'actuació d'avui dels Sagals d'Osona a la Plaça de Crist Rei de Manresa a començat amb un 5d7 a primera ronda descarregat amb ofici.
Un 3d7 aixecat per sota en segona ronda fet amb seguretat i solvència,sembla que la colla carbassa te pres molt be la mida a aquesta construcció i malgrat la seva dificultat tècnica el porten a plaça amb una gran confiança,és un dels seus castells "bandera" les darreres temporades.
En tercera ronda,un 4d7 amb agulla ha servit per arrodonir una diada que ha de marcar l'inici dels nous "sostres" de la colla,a rondes de pilars tres pilars de 4 un d'ells aixecat per sota.
A Manresa s'ha pogut veure dues colles més,la colla local dels Tirallongues de Manresa i els Capgrossos de Mataró.
Els seus castells han sigut aquests:
Tirallongues de Manresa : 3d7 ,4d7 amb agulla i 4d7
Cal felicitar als manresans pel 4d7 amb agulla descarregat,feia temporades que no el tenien a l'abast i la recuperació comença a ser més que evident.
Capgrossos de Mataró : 4d8 ,3d8 i 2d7 i un pilar de 6
De Capgrossos no cal dir gaire cosa,els castells que han portat a plaça estaven molt parats...de foto.No arrisca més del que la feina feta els hi ho permet...una colla molt solida i solvent,per això estan a on estan.