Fotos Diada castellera del Mercat del Ram 2009



Fotos : Lluís Garcia

L'actuació castellera del Mercat del Ram 2009 ha sigut molt profitosa,els Sagals han descarregat el 5d7,el primer 3d7 per sota i un 4d7 amb agulla. S'ha portat a plaça el 4d8,que s'ha desmuntat amb dosos col·locats amb bon criteri per part de la tècnica.Potser segurament s'hagués carregat però al castell no li hagués quedat corda per molta estona més,millor desmuntar i estalviar-te una caiguda que pugui hipotecar les properes setmanes.El 4d8 hi és,la prova ha sigut molt vàlida i amb uns quants assajos més s'acabarà de polir.
Per acabar un vano de 5 i la ronda de pilars al balcó de l'ajuntament per enfilat la canalla.
Els Minyons de Terrassa han descarregat un 5d7,un 4d8 i un 3d7 amb agulla...el 4d8 amb mides "lletges",hi ha hagut un moment que a anat,com diuen,"de la cuina al menjador" però els Minyons l'han sabut defensar amb ofici.Un pilar de 5 a la ronda de pilars ha donat per tancada la seva actuació.
Els Castellers de Barcelona han fet un 4d7 amb agulla,un 3d7 per sota i un 5d7 tots descarregats.Amb un pilar de 5 també de cloenda.

Castellerament la diada ha anat molt bé.Després de la feina cap a dinar al local i festa grossa...
Els castellers carbasses han pogut gaudir del concert de "Les Rengles",per acabar una jornada de "bona feina" i "bon rollo"...aquest ambient segur que permetrà assolir els reptes marcats per la tècnica i per tots...UN PÍS MÉS!!!!



Fotos : Carles Guillamón