Dissabte 11 a Vic..."Muestra Folklorica" o sigui,Castells


Mostra un mapa més gran



El propers dies de Setmana Santa,de dijous a dilluns,tindrà lloc a Vic la 33a. edició del EUROCC 2009.

L'EUROCC 2009 és la trobada d'autocaravanes que organitza el Lleure Camper Club Catalunya mitjançant la Federació Internacional de Motorhomes. Aquesta trobada europea que és fa cada any farà parada a casa nostre.
Dins dels actes paral·lels que tindran lloc durant la trobada la colla castellera dels Sagals d'Osona actuaran el dissabte 11 a les 12.00.



El programa d'actes pels assistents és força complert,podem consultar la informació de la trobada a l'enllaç:

EUROCC 2009 a Vic

Si cliqueu al gràfic del costat se us obrirà més gran,i podrem veure que "actuem" a les 12.00 del Dissabte 11 dins de la "Muestra folckorica en directo".
Res a dir,aquesta és una de les actuacions que entrarien dins del "passa safata" tant necessàries per les entitats com la nostra.
Cal doncs agafar-se-la com una actuació més,ja que el fet de poder fer algunes actuacions d'aquest tipus ens permet fer d'altres coses potser castellerament més interessants però no tant "agraïdes" per l'economia de l'entitat.
Però és curiós que a casa nostra ens cataloguin de "muestra folcklorica"...ja,ja,ja...recordo lo de "Piramides Humanes" a Montesquieu al costat del striptease.