14a. Fira del Vi a Falset ...Mostra de Vins de les D.O. de la comarca del Priorat


Mostra un mapa més gran
Falset és la capital de la comarca del Priorat,el cor del vi...aquesta comarca engloba diferents denominacions d'origen d'aquest fruit del raïm com son les de Priorat i Montsant.
El principal objectiu d’aquesta Mostra és la promoció i la consolidació del vi com a producte comarcal inigualable per la seva qualitat.Una setantena de cellers de les denominacions d’origen Montsant i Priorat presentaran els seus vins a la 14a Fira del Vi de Falset que tindrà lloc els dies 1, 2 i 3 de maig.La personalitat dels seus vins i la bona relació qualitat-preu són els principals arguments d’aquestes denominacions d’origen. Entre les dues col·locaven disset vins entre els cent millors de l'Estat de menys de 25 dòlars a la darrera llista del guru de l’enologia Robert Parker.

Els diferents actes i activitats que es fan dins de la Fira del vi és molt gran,per escollir millor us recomanem que visiteu la web de la Fira a l'enllaç:

Fira del Vi de Falset 2009

A la web trobareu tot d'informació útil,llocs per anar a menjar,dormir,horaris,preus i totes les propostes.

Dins dels actes de la Fira cal destacar:

12è Concurs "La Cuina del Vi"

El diumenge 3 de maig a les 11h, en el marc de la 14a Fira del Vi, es celebrarà una nova edició del concurs de cuina “La Cuina del Vi”. Aquest concurs té la finalitat de donar a conèixer i promocionar els plats de la nostra cuina, on un dels ingredients és el vi de la comarca del Priorat.
El certamen, obert a professionals i aficionats, s’emplaçarà a la Quartera i, com a novetat, es convocarà el premi especial “La cuina jove del vi”, adreçat als participants menors de 30 anys.
El jurat, format per persones relacionades amb el món de la restauració, valorarà la presentació, l’olor, el sabor, la textura i l’originalitat.
Els premi per al guanyador del concurs serà de 100€. El segon classificat s’endurà 75€ i el tercer 50€. El premi especial “La cuina del vi jove” estarà dotat amb 75€ i serà compatible amb el d’altres premis.
Bases concurs [71 KB] .