Cap de setmana a Batea:Fira de la D.O.Terra Alta


Mostra un mapa més gran

Batea és un municipi de la comarca de la Terra Alta,aquesta comarca que te com a capital Gandesa és una de les comarques amb més pes dins del sector vitivinícola del país,i un exemple del desenvolupament del territori.
Amb uns vins blancs fets de garnatxa blanca molt potents,i uns negres forts i aspres molt característics de la zona.Els visitants, a més de conèixer i tastar els vins dels productors de la zona, poden degustar dolços, embotits i olives que es presenten a la mostra de productes típics
Els vins de la Terra Alta,han passat de ser venuts a granel amb la consideració de vins amb "massa cos" a tenir D.O. pròpia i una selecció de cellers que fan vins molt elaborats i treballats.
Una feina de donar prioritat a la qualitat,a l'excel·lència...i els resultats són evidents.
Si voleu comprovar-los no us perdeu aquesta Fira de la Denominació d'Origen Terra Alta del 18 i 19 d'abril a Batea.
A més de tastar uns vins excel·lents,també podreu degustar una molt bona cuina i uns maridatges molt aconseguits.El programa d'actes el trobareu a l'enllaç:

Programa Fira D.O.Terra Alta 2009 en pdf

Si voleu saber més coses de la D.O.Terra Alta,consulteu la seva web:



D.O.Terra Alta : vins fins amb cos i ànima
CONSELL REGULADOR DE LA DENOMINACIÓ D'ORIGEN TERRA ALTA





Alguns dels actes que val la pena destacar:

El dissabte 18
Sopar “Maridatges insòlits”
A les 21.30 sopar al restaurant Mirava (Avgd. Terra Alta s/n)
5 sentits,5 plats i 5 vins com a proposta enogastronòmica de la Fira
Places limitades Preu 30€ Reserves abans del 15 d'abril al telf.977421278 o al e-mail info@doterraalta.com

Diumenge 19

A les 11.00 inauguració de la Fira

De les 11.00 fins les 21.00 Presentació de les novetats 2008-2009 amb demostracions eno-gastronòmiques en viu i una degustació comentada de vins ecològics de la Do Terra Alta.

De 12.00 a 12.45 Demostracions de maridatges i gastronòmiques amb Isma Prados

BATEA,un municipi de la Terra Alta
Edu3.cat