Fotos Diada Muntanyola 2009 , XIII Festa de l'Arbre



El cap de setmana ens ha deixat la primera diada castellera de la temporada 2009,els Sagals d'Osona i els Castellers de Caldes de Montbui van participar a la 13a. Festa de l'Arbre i IV Festa de la Natura de Muntanyola.
El dia ha acompanyat,a diferència del vent i fred de l'any passat,una bona jornada per acostar-se a aquest municipi osonenc i gaudir d'una fira prou completa...
Castellerament no ha tingut masses emocions,els osonencs han descarregat el 3d7 i el 4d7 amb novetats als poms de dalt i un 5d6 amb castellers gens habituals a enfilar-se a les pinyes...els de Caldes de Montbui,amb pocs efectius han fet una paper molt discret -potser massa i tot- però segur que milloraran al llarg de la temporada.
Ara venen per la colla carbassa dues diades més per preparar la jornada del Mercat de Ram...cal doncs "apretar"una mica,la feina s'acosta...
L'any que ve s'hauria de demanar a l'organització que reserves uns quants tiquets del dinar pels castellers -pagant,naturalment!!!-,degut a l'èxit d'enguany que va provocar que quasi be cap pogués arrodonir la diada amb l'àpat popular.