Cap de setmana al cap-i-casal...plaques,castells i platges

El dissabte 28 i diumenge 29 a Barcelona,podem "omplir" l'agenda d'esdeveniments castellers,tot aprofitant per fer una diada d'esplai turístic a la gran ciutat.
Enguany els Castellers de Barcelona celebren els seus 40 anys,però a part d'aquesta celebració també hi ha d'altres importants per la colla degana de la ciutat.


Mostra un mapa més gran
Dissabte 28 de març a les 12.00 del migdia a la Plaça Valentí Almirall, s'inaugurarà la placa que l'Ajuntament de Barcelona-Districte de Sant Martí col·locarà per recordar el primer 4 de 8 amb agulla carregat pels Castellers de Barcelona. Aquest castell va ser aconseguit per la Colla de la ciutat el 9 de novembre de 2008, en aquest mateix indret, en el marc de l'actuació de la Festa Major del Clot.
La colla farà un pilar commemoratiu i haurà pica-pica pels castellers a la seu del Districte.


Diumenge 29 de març a les 12.00 h
Diada castellera de Can Jorba
amb Castellers de Barcelona i Castellers d'Esparreguera
En record dels Trofeus Castellers de Can Jorba els Castellers de Barcelona van instaurar una diada castellera a l’Avinguda del Portal de l’Àngel de Barcelona.




Mostra un mapa més gran

Diumenge 29 de març a les 12.00 h
Diada castellera del Creixement als Jardins de Montserrat (C/Rocafort entre Rosselló i Còrsega) amb Castellers de la Vila de Gràcia,Castellers de Sants i Xiquets de Reus

Aquesta diada permetrà veure la forma de les colles de la ciutat,sobretot dels "borinots". Després de l'espectacular temporada 2008 on van aconseguir,amb solvència,la categoria de colla de nou.
Els reptes d'aquest any són mantenir el nivell,que ja és fer una gran feina...i tot allò que pugui venir de més...alegria!!!

La ciutat sempre ofereix coses a tots aquells que vulguin "badar" una estona,però si el temps acompanya,el millor lloc per descansar i recuperar forces i treure nervis és a la vora del mar.
Les platges de Barcelona estan força be,com que estem en temps de crisis...ens preparem un pícnic,un àpat de carmanyola i busquem una de les platges que més ens agradi...
o fins i tot,a la zona del Moll de la Fusta,la Rambla del Mar,etc

Per veure la posta de sol a la gran ciutat,amb el mar a l'horitzó...després de desenfaixar-nos.