BARCELONA DEGUSTA : del 6 al 9 de març



El proper cap de setmana tindrà lloc a Barcelona la tercera edició de la fira bianual del Barcelona Degusta,aquesta fira gastronòmica dedicada al consumidor final...és a dir,per tots nosaltres.
Tots just fa 15 dies que varem estar al Fòrum Gastronòmic de Girona i ara li toca el torn a la Fira de Barcelona Recinte Montjuïc (Pavelló 1)
Aquí podrem trobar de tot relacionat amb la cuina i la gastronomia: productes, receptes, estris, llibres i publicacions,etc.
La zona d'exposició està dividida en diverses àrees temàtiques per a facilitar la visita dels assistents. El Mercat permet al visitant la compra i la degustació de productes gurmet. El Quiosc i el Basar acosten al consumidor un ampli ventall de publicacions gastronòmiques i de solucions pràctiques per a la llar, respectivament; i els Ambigús proporcionen l'ambient ideal per a assaborir diverses propostes gastronòmiques.
L'edició d'enguany podem trobar com a novetat els espais de Paisatges ón podrem tastar les diferents riqueses d'una zona geogràfica en concret i Tendències on podrem assabentar-nos de l'actualitat.

Podreu compartir coneixements amb reconeguts gastrònoms i cuiners a l'espai de les Aules del gust.
I compartir i debatre amb ells a les Àgores del gust
Podeu veure tota la programació a l'enllaç:


Per visitar-lo, haurà d’adquirir la seva entrada a les taquilles d’accés al saló, ubicades en la Plaça Espanya a partir del primer dia o amb antelació en els caixers de SERVICAIXA.
Preus Entrada 1 accés: 12 €
Entrada Club Degusta: 12 € (2 x 1).
Entrada especial: 7 €

De 11 a 16 anys: 7 € (amb DNI i acompanyats d’un adult)
Família Nombrosa: 7 € (amb carnet de família nombrosa)
Estudiants: 7 € (amb carnet de estudiant)

Jubilats: 7 € (amb carnet de jubilat)

Els Horaris son els següents:
Divendres 6 i Dissabte: 7: 11.00h. - 21.30h
Diumenge, 8: 11.00h. - 20.30h
Dilluns, 9: 11.00h. - 17.00h
Passi Permanent Club: 30 € (previ soci Club Degusta)
Us deixem un vídeo d'en Sergi Arola de l'any 2007,per anar fent boca.

Degusta Sergi Arola from jpenalva on Vimeo.