10a. Festa de la diversitat cultural a Terrassa...Minyons i Castellers de Terrassa


Mostra un mapa més gran

El proper cap de setmana encetarà la desena edició de la Mostra de la Diversitat Cultural de Terrassa.La ciutat egarenca acull, com cada dos anys, la nova edició d’aquest punt de trobada de pobles i ciutats d’arreu d’Espanya, així com també d’altres països de la resta del món, que tenen una major representativitat entre els orígens de la ciutadania de la cocapital vallenca-occidental.

En aquesta edició, els convidats a participar en aquesta edició són: Zafra (Extremadura), Alhama de Múrcia, Almadén (Castella la Manxa), Arcos de la Frontera (Andalusia), Ourense (Galícia) i la comarca de Gúdar Jalambre d’Aragó, com a representants de les sis comunitats autònomes amb una major presència a la ciutat.
També hi participen Tetuán (El Marroc), Senegal i Llatinoamèrica, així com també hi haurà una àmplia mostra de la cultura catalana.És aquí on podrem veure l'actuació castellera de les colles locals dels Minyons de Terrassa i dels Castellers de Terrassa.

L'horari de la Mostra és el següent:
Divendres 20 de març de 20.00h a 2.00h
Dissabte 21 de març de 10.00h a 14.00h i de 17.00h a 01.00h
Diumenge 22 de març de 10.00 a 14.00h i de 17.00h a 21.00h

Preus:
Totes les activitats són gratuïtes
Tiquet degustació stands Recinte Firal 1,5€
Tiquet degustació "Migas manxegues" a la Plaça Lluís Companys 1€

El recinte firal aplega bona part de les activitats però també n’hi haurà fora, com ara una degustació de migas i danses tradicionals catalanes a la plaça de Lluís Companys, dissabte al migdia; i diumenge, també al migdia, la plaça Vella acollirà una mostra del folklore llatinoamericà.

21 de març a les 18:30 h. Mostra de la diversitat cultural de TERRASSA al Recinte firal Actuació castellera dels Minyons de Terrassa i dels Castellers de Terrassa


La mostra començarà el divendres 20 de març fins el diumenge 22,podeu consultar el programa en pdf a l'enllaç:
La Mostra.Festa de la diversitat cultural de Terrassa 2009

La darrera temporada dels Malves va ser espectacular...primer 3d9 amb agulla carregat de la història...veurem el 2009



Els Castellers de Terrassa,una colla "petita" que te com a sostre el 3d9f carregat el 1995...