Sabadell i Molins de Rei....Diades de colla

Aquest cap de setmana també celebraran la seva Diada altres colles,la dels Matossers de Molins de Rei i a Sabadell els Casteller de Sabadell. Primer de tot agrair a les persones que ens han enviat el cartell de les diades (al Paperot Digit@l dels Matossers i a la Concepció Ventura dels Saballuts).
Així que un pengem directament els cartells i una mica d'explicació,el temps se'ns tira a sobre i no atrapem la feina!!!

15ena. Diada dels Castellers de Sabadell

Dissabte 25 d'octubre
a les 10.00h a la Plaça Marcet
Taller d'iniciació als castells, xocolatada, taller de manualitats i un castell inflable (durant tot el matí).
pl. del Gas,
A les 18:30 pilar caminat. (recorregut: pl. del Gas - C/ Advocat Cirera - plaça Sant Roc)

A les 18:45h cercavila fins a la Pl. Marcet tot seguit actuació de Vigília de Diada amb els Castellers de Cerdanyola, Castellers del Poble Sec i Castellers de Sabadell.

A les 20:45h cercavila fins al local dels Saballuts amb gralles i tabals.Per fer el Sopar de Diada. Amb Concert-ball de Diada amb música tradicional (grup: Nancy Whisky)

Diumenge 26 d'octubre
A les 9.00 matinades amb gralles i tabals (oberta a tothom), des del local fins a l'Ajuntament amb parades per anar tastant els esmorzars que hauran preparat alguns castellers al llarg del recorregut.Esmorzar a El Reconet.
A les 11:45h - Fotografia de la Colla a les escales de l'Església de Sant Fèlix
A les 12 :00h Diada dels Castellers de Sabadell amb les colles dels Castellers de Terrassa, Castellers de Figueres i Castellers de Sabadell). Si plou, local del Consell de Joves.
Després de la diada Dinar al local de la colla i festa popular

Vídeo dels Castellers de Sabadell


Pilars Kinder,Corre-bars,esmorzars populars...anem a Molins!!!

Molins de Rei és un municipi situat a la comarca del Baix Llobregat. Situat a la riba esquerra del riu Llobregat, situat a la plana del riu fins a tocar als contraforts occidentals de la Serra de Collserola (Serralada Litoral). Limita al nord amb El Papiol i Sant Cugat del Vallès, al nord-est amb Barcelona, al sud amb Sant Feliu de Llobregat i a l'oest amb Sant Vicenç dels Horts.

Com a curiositat el nom del municipi deriva dels seus inicis quan el rei Alfons II inicià la construcció d'uns molins.

La colla dels Matossers,celebra dins dels actes de la seva diada un que trobem força divertit: El Pilar Kinder...no per que per fer-lo facin faltar "ous" sinó per què no se sap qui farà el pilar !!!! algun personatge popular de la vila que participa així de l'experiència castellera.

Això serà avui dissabte a les 18:00h al local Matosser, per anar a buscar a casa seva el II casteller Kinder.

A les 19:00h Pilar Kinder amb el casteller/a sorpresa a la Plaça de la Vila.
En acabar actuació de Vígilia amb la Colla Jove de l'Hospitalet i els Matossers de Molins de Rei
Acabada l'actuació sopar fred d'entrepans i quan tothom hagi fet coixí començarà el tradicional Cerca-tasques per diferents Bars de Molins.


Diumenge 26 d'octubre

A les 9h matinades per despertar a tot el poble amb la companyia, ja tradicional, dels Trabucaires de Cornellà, és fa un recorregut per diferents cases de la vila que ofereixen esmorzar a canvi d'un pilar símbol d'agraïment de la colla.


A les 12 del migdia a la Plaça de la Vila, actuació de diada amb els Castellers de Barcelona , els Castellers de Caldes de Montbui i els Matossers de Molins de Rei

En acabar dinar de colla al Parc de les Palmeres.