CONCURS DE TARRAGONA 2008, AMUNT SAGALS!!!!


Un altre cop a Concurs de Tarragona,la colla de la camisa carbassa va fer un bon paper i un bon resultat. Amb el objectius complerts de no caure,de descarregar els castells que la tècnica portava preparats ; el cinc de set,el tres de set per sota i el quatre de set amb agulla,junt amb dos pilars de cinc (un per sota que és va ensorrar a la descarregada sense cap altre "ferida" que a la de l'orgull,que ja esta bé).

Aquesta diada tant especial va servir per fer un "comprimit" de castells,les colles grans van fer el que s'esperava d'elles;Vilafranca van ser els justos guanyadors,res a dir,la superioritat va ser fins a cert punt insultant..llàstima per la Vella,un altre any serà.
Per els osonencs ha de servir per encarar la resta de la temporada amb un objectiu clar,el 4 de 8...està a tocar,la tècnica i la gent el volen,ens queden diades importants (tant com els assajos !!!) i fins i tot potser el podrem fer més d'un cop...
De moment felicitar a la tècnica per la feina feta,pel seny i per mantenir un criteri malgrat les ganes de tothom (també les seves...però no tocava a Tarragona arriscar més del necessari).