Castells a les Corts...i amunt !!!!


Mostra un mapa més granEl proper diumenge 12 d'octubre,la colla osonenca té actuació al barri barceloní de Les Corts ( i ja fa unes quantes temporades que hi som!!!),dins dels actes de la Festa Major de Les Corts 2008.
La diada serà a les 12.00 del migdia actuaran:
Castellers de Barcelona
Castellers
d'Esparreguera
Sagals d'Osona
Per recordar la diada de l'any passat podeu veure els vídeos a l'enllaç:

Diada de Les Corts 2007

Hi ha diferents propostes dins del programa de festa major,el podeu consultar sencer a l'enllaç:

Festa Major de Les Corts 2008

Tenim diferents propostes d'àpats populars:
a les 14.00
V Paella Popular a la Plaça Can Rosés,organitzat per la comissió de festes de la Plaça Can Rosés.

Vermut de germanor al carrer Cardenal Reig 32

Dinar de germanor amb paella mixta a la Plaça Carme,organitza A.V. Tres jardins

Dinar Popular a la plaça de les Corts organitzat per ERCPerò la proposta més interessant la trobem a la tarda,a la veïna localitat de Cornellà.

III Saló del Sexe en Català


Ver mapa más grande

Entrada 1 dia: 20 euros
Venta directe a les guixetes.

Descomptes de 5 Euros Estudiants i Jubilats (amb presentació de carnets actualitzats)

Una cultura normalitzada dins un país normalitzat ha de tenir presència dins de tots els camps culturals,d'entreteniment i també dins d'aquest sector "per adults",el sexe és sens dubte un dels negocis més importants del món,no tant sols la part més fosca d'aquest món (prostitució,abusos,etc) sinó la basant de jocs,pel·lícules,llibres ,joguines,etc tot allò vinculat al coneixement del nostre propí cos i a gaudir-ne d'ell,ja sigui en companyia a o no.

És una proposta diferent,agosarada potser,potser que ens mostra una part real de la nostre societat. I fins i tot podem trobar vinculacions amb la gastronomia,amb diferents tallers i concursos:

A Sexe en Català podem trobar que la cuina és un element important dintre del sexe per això ofereixen tot un ventall de plats afrodisíacs que només et deixaran fer nyam, nyam!

"Gola profunda"

El concurs es realitza amb una salsitxa (de les comestibles) de talla XXL. S’ha d’introduir la salsitxa per la gola fins a on sigui possible. Un cop a dintre, se li ha de fer una marca amb les dents per mesurar quants centímetres de carn has engolit.

Si mossegues i t'empasses la saltxita,potser és més propi d'una pelicula d'Aliens ,però ja hauras berenat... això va a gustos,hi ha gent per tot.