Girona...Pilar a les escales de la Catedral dels Marrecs de Salt



La darrera oportunitat per veure els Marrecs de Salt a casa,aquest cop a les escales de la Catedral de Girona...el lloc excepcional i el pilar espectacular,si hi ha algú que no hagi vist aquest espectacle que passi per Girona,tant sols per això ja val la pena pujar a Fires de Sant Narcís.

Aquest any el dia de Tots Sants cau en dissabte,millor impossible!!! al matí una volta per les paredetes i per les fires,dinar a Girona (encara que si no s'ha fet reserva és bastant impossible trobar lloc!!!) i al vespre/nit pilar a la Catedral i després cap a Barraques,ha fer l'entrepà i gaudir del concert d'Els Pets gratuït...que més volem!!!
Una mica d'horaris:

21.00h Pujada d'un pilar de quatre per les Escales de la Catedral, a càrrec dels Marrecs de Salt ESCALES DE LA CATEDRAL

22.45h Concert : Els Pets, The Gruixut's, Frenètic PASSEIG DE LA COPA

Per animar-vos us deixem el vídeo del pilars de l'any passat:



I quin millor lloc que a Girona per poder ser allò que volem des de fa temps!!!
"Absolució per als setze joves que el setembre de l'any passat van cremar imatges del rei durant una concentració a Girona. En la vista que s'ha celebrat aquest matí a Madrid, el jutge ha pres aquesta decisió després que el fiscal ha optat per rebaixar la petició de penes. La vista, però, ha estat moguda; primer, per unes samarretes amb el lema "Jo també cremo la corona espanyola" que no han agradat ni a la policia ni al jutge i, després, per les constants referències del magistrat, en to burleta, a la qüestió lingüística."