Vilanova del Vallès.castells i gresca


Vilanova del Vallès és un municipi de la comarca del Vallès Oriental.El terme municipal de Vilanova del Vallès es va formar el 1.984 per segregació de part dels territoris de Montornès i de la Roca, als quals pertanyia el poble abans anomenat Vilanova de la Roca.
Aquesta setmana esta de Festa Major.podeu consultar el seu programa d'actes a:Per aprofitar el dia podem anar a visitar el Parc de la Serralada Litoral.Part de Vilanova del Vallès està inclòs dins del Parc de la Serralada Litoral, i és concretament en el municipi on trobarem el punt més alt d´aquest parc, amb el turó de Céllecs d’alçada màxima (534m), coronat per les restes d’un poblat ibèric i el bosc que s´estén als vessants de ponent, dins els límits del Parc de la Serralada Litoral.

Us adjuntem un link, per accedir a la plana oficial del Parc de la Serralada Litoral, on podreu trobar a més d’ informació diversa sobre el parc, itineraris d’interes (La Roca d´en Toni, La Ruta de l’Esquirol, La Creu de Moncabrer) per tots aquells que els hi agrada gaudir de la natura, l’esbarjo i l’aire lliure. També hi ha rutes per fer en bici...


Per destacar un dels actes,la jornada castellera del diumenge però hi ha més...

Divendres 22,a l'Envelalló a les 21.30 Sopar de Festa Major.
Preus dels 18€ els grans fins a 12€ els més joves.

Dissabte 23,IX Sopar del carrer de Mogent,tants sols us heu de portar el sopar i les ganes de gresca,per reservar taula truqueu al 677518854

Diumenge 24 a les 12.00 a la Plaça de l'Ajuntament amb les colles dels Castellers de Badalona i els Xics de GranollersCap comentari: