Els Minyons a Sant Antoni de Vilamajor



Sant Antoni de Vilamajor és un municipi situat a la comarca del Vallès Oriental, als vessants meridionals del Montseny,.està situat en un pla, entre les rieres de Vilamajor i de Vallserena.
Limita amb Sant Pere de Vilamajor, amb Llinars del Vallès i amb Cardedeu.
El cap de setmana del 23 i 24 d'agost celebrarà la seva Festa major.
Dins dels actes destaquem la diada castellera i la presència dels Minyons de Terrassa

18.00 al Parc de Can Sauleda,taller amb els Minyons de Terrassa
19.00 Actuació castellera amb els Minyons de Terrassa i els Margeners de Guissona a l'aparcament de Can Perpunter.
Per triar i remenar a la resta d'actes de la festa major de la vila,podeu baixar-vos el programa en format pdf a l'enllaç: Festa Major Sant Antoni de Vilamajor 2008

Llocs d'interès del municipi

El terme de Sant Antoni de Vilamajor ens ofereix diferents llocs interessants per conèixer: el nucli antic, amb algunes mostres d'arquitectura modernista, Can Perpunter (actualment Casa de la Vila), l'església de Sant Antoni i un grup d'ermites que compten amb un gran interès paisatgístic i arquitectònic.
Aquestes ermites podem visitar-les seguint una ruta dissenyada, l'inici de la qual se situa a la plaça de la Vila en direcció a l'ermita de Sant Lleïr, seguint cap a Sant Jaume de Rifà, i cap a Sant Julià d'Alfou.
És un circuit local ben assenyalat, d'una longitud aproximada de 7 km. (anada i tornada), un desnivell d'uns 70 metres, molt recomanable per gaudir amb tota la família tenint en compte el gran valor paisatgístic i la poca dificultat que ofereix.

Els Minyons de Terrassa tenen una agenda bastant "apretada" aquest cap de setmana, dissabte a Sant Antoni de Vilamajor al Vallès Oriental,diumenge a Igualada i a Castellbisbal (a la tarda).
Ja s'ha tornat de vacances,la son s'ha de treure de sobre i apretar de cara a Sant Fèlix...esperem carregat de "gamma extres"