Sagals d'Osona al Mercat del Trasto de Torelló 2010

Castells a can Pescallunes

Mostra un mapa més granÀlbum de fotos passejada pel Mercat del Trasto de Torelló 2009

El proper cap de setmana els castellers de la camisa carbassa actuaran a Torelló , la tercera població d'Osona , en motiu de la Fira del Trasto .
Torelló ,s una vila i municipi de la comarca d'Osona, situat a la confluència del riu Ges i Ter. Es troba dins la subcomarca de la Vall del Ges, juntament amb els municipis de Sant Vicenç de Torelló i Sant Pere de Torelló.
El Mercat del Trasto és un mercat d'objectes usats, de segona, tercera, o desena mà, que es celebra el matí del diumenge immediatament anterior a Sant Isidre, es a dir, el segon diumenge de maig, al centre de la vila de Torelló.Hi solen haver unes 500 parades i uns 25.000 visitants...Torelló sempre ha sigut un municipi molt viu culturalment, pels qui no conegueu el poble penseu en el Carnaval de Terra Endins o en el Festival Internacional de Cinema de Muntanya i Aventura...segur que ara us sona més.
Diumenge 9 de Maig a Torelló
12.00 Actuació dels Sagals d'Osona a la Plaça Vella


A les 6 h, Venda de parades a la plaça Vella.A les 8 h, Obertura de la taverna a la plaça de la Rectoria amb pa amb botifarra per tothom.
De les 9 h a les 14 h, Vine i retrata't per Villa Vásquez.
A les 11 h, taller de castells.

A les 14 h, cloenda del Mercat del Trasto 2010.

Podràs esmorzar i fer el vermut, en una taverna inigualable per la seva singularitat, amb música en directe igualment singular...Aprofitem el mercat per buscar llibres de cuina vells,de ben segur que n'hi haurà uns quants i de vegades podem trobar coses molt interessants!!!

Cap comentari: