Crònica actuació Sant Joan de les Abadesses 2010

Enllaç fotos de la diada a Sant Joan de les Abadesses 2010

El dissabte 1 de maig a la tarda els Sagals d'Osona varen actuar a Sant Joan de les Abadesses juntament amb la colla dels Xerrics d'Olot en motiu de les Fires de Sant Isidre. L'actuació a les 5 de la tarda va estar tota l'estona sota el presagi de pluja , en alguns moments varen caure algunes gotes però la climatologia va aguantar fins al final i es va poder fer i veure els castells en relativa tranquilitat.
Els garrotxins varen fer una acutació bàsica de 6 , amb el 3d6 amb agulla com a màxim castell acompanyat d'un 4d6 i un 3d6 , la manca de camises xerriques va limitar molt les seves possibilitats. De tota manera ,coma punt positiu els d'Olot varen descarregar el seu primer pilar de 5 de la temporada ( i ja en porten més d'una trentena consecutius.


Els de la camisa carbassa varen desplaçar a Sant Joan uns 80 efectius , no mases però suficients per oferir una actuació de 7 digne. El 3d7 , el 4d7 i un 3d7 amb agulla varen ser els castells dels Sagals a la plaça del Ripollès. Un pilar de 5 de cloenda per tancar aquesta sortida a la veina comarca del Ripollès.
Aquesta primera actuació del mes de maig obre un calendari atapeit d'actes i diades per les properes setmanes.

Cal destacar també la presència de públic , així com la seva implicació en els castells...la mida de la plaça és molt bona per fer sentir i emocionar al públic. Agraïm també la col·laboració d'uns quants castellers de la colla del Poble Sec , que varen fer pinya ... hi ha que sempre tenen ganes de castells !!! , moltes gràcies!!!
El proper cap de setmana els de la camisa carbassa actuaran a Torelló en motiu de la Fira del Trasto , seguirà el dia 15 on l'entitat osonenca serà present a la Mostra d'Entitats de Vic al Passeig Pep Ventura amb totes les seves activitats ; castellers ,grallers ,diables ,tabalers ,Cercolets... i l'actuació del grup The Rengles format per membres de la colla en la seva totalitat.

Cap comentari: