Cuina en miniatura i tast de cervesses , AGO 3a assamblea




Encara falten uns quants dies però avisem amb temps , el proper 22 de maig l'embrionari projecte de fer una Associació Gastronòmica a osona farà la seva tercera activitat. Aquesta vegada hem escollit un maridatge entre dos móns força interessants : la cervesa i les "tapes".
Juntament amb la gent de la Companyia Cervesera del Montseny,que hi posen els materials i l'entès , podrem tastar 4 tipus de cerveses diferents i ens explicaran aquests món dels fermentats de cereals.
Per maridar , us propossem una jornada de cuina en miniatura , el conegut popularment com "tapes" , però que abarca des d'enfilats , "montaditos" , cassoletes , tapes , pintxos ,canapes ,etc. darrerament aquest tipus de cuina "informal" esta recuperant el prestigi que es mereix. Pel fet que no parlem de racions completes ni de plats formals no vol dir que no estiguem davant de meravelles culinàries molt el·laborades , o de la simplicitat precisa del producte de bona qualitat.

Per motius logístics , aquest cop estar limitat a 24 places. Tastarem uns 8 pintxos diferents i 4 cerveses (amb el regal d'una copa per participant). El cost de la diada aproximadament serà d'uns 20€.

La jornada serà a Roda de Ter , el dissabte 22 de maig a partir de les 11.00h.
De les 11.00h fins les 12.00h Tast de creveses amb la gent de la CCM
De les 12.00 fins les 13.00h comentar , preparar les tapes , etc
De les 13.00h fins les ... Tapes i cuina en miniatura... un àpat gens "informal".




Preguem que us apunteu a l'esdeveniment via Facebook o telefònicament , l'ordre de reserves marcarà la prioritat,el primers 24 tenen preferència ( apuntats i pagats !!! no si val només fer el gest!!!)