Fotos Diada Marrecs de Salt 2008



Aquest diumenge 28 de setembre els Marrecs de Salt han celebrat la seva diada al seu local,a la Factoria Cultural Coma-cros de Salt,amb la companyia dels Xerrics d'Olot. La diada havia de servir per preparar el concurs,començant amb un 5d7 sense problemes pels de la camisa "blau Ter".Els saltencs han "apretat"una mica portant el 4d8 a plaça,amb intenció de no haver de tirar 2 castells de vuit d'estrena a Tarragona...el castells s'ha carregat molt just,problemes a quarts i quints ha fet que és trenques just quan l'enxaneta havia col·locat el segon peu travessant l'acotxador,i ja no ha donat temps per rés més . La bona noticia és que ningú ha sortit malparat de la caiguda,després d'això han descarregat la torre de set (sense més complicacions que saber si la canalla s'havia espantat amb la llenya anterior o no...),per acabar la diada un vano de cinc amb el pilar central aixecat per sota.
Pels de la Garrotxa la diada ha anat dins de les seves possibilitats: 5d6 , 2d6 i 4d6 amb agulla. Per acabar amb un pilar de cinc molt consolidat. El ritme olotí a muntar les pinyes no és de record guinnes,ep! de bon rotllo,no cal anar a sac però una mica més de "brillo" faria la diada més lleugera pel públic en general...sempre que prevalgui la seguretat,evidentment.
I la setmana que ve cap a Tarragona,els Marrecs portaran a 3 colles del nord per ajudar-los a plaça (Xerrics d'Olot,Angelets del Vallespir i Castellers del Riberal)...aquesta mentalitat de donar-se suport entre aquestes colles d'òrbita gironina és una bona senyal del que haurien de ser les relacions entre colles properes.

Àlbum de fotos Diada Marrecs de Salt 2008