Fotos actes vigília Diada nacional de Catalunya



El dimecres 10 de setembre la colla castellera dels Sagals d'Osona va tenir diferent presència en els actes de la vigília de la Diada nacional,des del pilar en honor a Bac de Roda a Vic,els pilars a l'entrada de les columnes de la Marxa dels Vigatans,el castell de cloenda de l'acte "oficial" de la Marxa dels vigatans...i la més "especial",els pilars a les Carpes. Aquesta pseudo-actuació a la discoteca serveix per donar a conèixer la colla,així com per celebrar la festa del país,i cada dos anys ens permet "pescar" de cara a concurs de Tarragona (esperem-ho!!!).
Una actuació molt tard d'horari,cap a les dues de la matinada per esperar que hi hagi la clientela del local...però així també el personal de la colla pot fer vida social,ballar i altres coses.
Això de beure cubates esperant fer castells amb la faixa apretant el fetge i els ronyons no és la millor manera d'explicar que lo nostre és la tradició i la cultura...o potser si!!!
De tota manera cal agrair a les Carpes la voluntat en incorpora aquest aspectes de la cultura popular i tradicional,i l'esponsorització que fa de les samerretes de cara a Concurs de Tarragona...l'industria lúdica no ha d'estar renyida amb la promoció i defensa de les nostres arrels.