Sagals d'Osona castells a Igualada , Potada a la Llacuna


Mostra un mapa més gran

El diumenge 25 d'abril els Sagals d'Osona tornàrem a la vila d'Igualada , la capital de l'Anoia , per participar a la diada castellera en motiu del 15è aniversari dels Moixiganguers d'Igualada.

La jornada d'enguany comptarà també amb la presència dels castellers de Sant Cugat , la diada començarà a les 11.00h a Can Tabola amb un cercavila fins la plaça de Pius XII , ón a les 12.00h s'alçàran els castells.

DIUMENGE 25 D'ABRIL
Actuació castellera a les 12:00 a la Plaça Pius XII amb les colles Sagals d'Osona, Castellers de St.Cugat i la colla amfitriona Moixiganguers d'Igualada.

La Capital de l'Anoia esta a pocs quilòmetres del municipi de La Llacuna , aquest poble celebra des de fa 17 anys la festa de la Potada ( un àpat popular amb els peus de porc com a ingredient estrella...d'aquí el nom de POTADA).

La Llacuna és una població amb una llarga tradició de la transformació dels productes càrnics derivats del porc, com així ho demostren veritables mestres xarcuters i aquesta festa gastronòmica dedicada als peus de ministre, als peus de porc.

Si us acosteu podeu tastar aquesta festa gastronòmica :

Diumenge 25 d’abril
XVIII Potada Popular de La Llacuna
Amanida, Peus de porc, Postres de músic, vi, cafè i gotes. Preu: 10€.
Plaça Major.




Les propostes gastronòmiques son variades:


El Racó dels Traginers
. Un lloc molt acollidor,tenim la possibilitat de menjar dins un tinell de vi.Especialitat en brasa i cuina tradicional C/ Traginers, 5 Igualada 08700 - Tel: 938050163
A més podrem també visitar el museu dels Traginers

El Moscatell davant l'Ateneu Igualadí ,per anar de tapes.

El Caprici ,al costat de l'ajuntament al portal medieval fan una brasa molt bona (carns,torrades,etc) el local és petit.

Clein Entrepans variats amb unes patates braves molt bones

La llesqueria C/Odena, al costat de l'edifici de correus (van fer trasllat i ja no està en aquest edifici)

El Munich pizzes i pastes varies (no es barat però tampoc car, i la qualitat es bona) Si veniu amb la parella hi ha un segon pis on hi ha una part molt íntima i acollidora per sopar amb taules de dos únicament.