Fotos Diada Festa Major de Salt i assaig previ dels Marrecs

El cap de setmana passat va tenir lloc la diada castellera de la Festa Major de Salt 2009 amb la participació dels Castellers de Sabadell ,Xerrics d'Olot i els Marrecs de Salt. El divendres abans ,al darrer assaig dels saltencs abans de la diada,varen poder fer proves molt bones del 4d8...però li ha faltat una mica més d'assaig per dur-lo a plaça. L'encaix dels segons amb la pinya ,col·locar dosos i la canalla més d'un cop ,etc. Però el castell hi és ,les proves de 4d7 net van anar perfectes i si és cert que algunba altra colla amb menys rodatge potser ja el duria a plaça , la feina de la tècnica d'enguany és anar pas a pas ... la diada de Plaça del Vi promet i molt,si les coses no es torcen i la feina va al ritme d'aquesta primera mitat de temporada.
A plaça el diumenge van repetir la millor actuació feta fins ara pels de la camisa blau-Ter ; 5d7 ,2d7 i 3d7 per sota amb 2 pilars de 5 de cloenda.

Gràcies a les tres últimes actuacions,els Marrecs han pujat de la 17ena a la 13ena posició del rànquing del Webcasteller.

Marrecs de Salt : p4c, 5d7, torre de 7, 3d7ps i 2 p5

Castellers de Sabadell : p4c, torre de 6, 3d7, 4d7carregat, 2 p4
Els castellers de Sabadell varen ensopegar amb el 4d7, a la descarregada el castell va cedir però sense cap conseqüència greu pels castellers.

Xerrics d’Olot : p4c, torre de 6, 3d6a, 4d6 i p5
Els olotins ja estan a la recta final de la diada més important del seu calendari,les Festes del Tura,on esperem que puguin fer castells de 7.



Fotos de Carles Guillamón



També la diada ha sortit en diferents mitjans de comunicació , aqui teniu el programa "Va de Castells" , amb un reportatge sobre els Marrecs de Salt