Fotos actuació Núria,Sagals d'Osona amb l'esport català



El passat cap de setmana va tenir lloc la cursa de muntanya clàssica Olla de Núria,els castellers carbasses varen participar en els actes paral·lels que van tenir lloc davant del monestir. Una jornada molt animada,amb un temps esplèndid tant pels castells com per gaudir d'un espai magnífic del nostre país.
Els participants de la cursa van demostrar que els esportistes catalans estan a un nivell internacional, capdavanters amb aquesta modalitat de curses en alçada. El ceretà Kilian Jornet i la italiana Emanuela Brizio van ser els brillants vencedors de la tercera edició de l'exigent Olla de Núria, seguida per més de 2.500 aficionats.Un dels moments més emotius de l'Olla va ser la lectura d'un manifest per part de l'excampiona del món Anna Serra reclamant que la selecció catalana pugui tornar a competir internacionalment.

Pels Sagals però,la jornada castellera va anar una mica "desmenegada",el fet de fer castells de 6 i que la jornada tingués un aire molt festiu potser ens va relaxar en excés,havent de "patir" per construccions que no haurien de suposar cap problema..no ca caure res,però es van fer castells de construcció "poc polida",sobretot l'espectacular plegada del 3d6 per sota que ens va anar d'un pèl de posar-nos-el per barret...
Els pilars sense cap problema...excepte la manca de coordinació a l'arribada de la primera dona guanyadora,que per fer cas a l'speaker ens varem adelantar quan pasava un noi amb una cua (de cabell...) espectacular , que ens va enganyar a tots així que el vuitè classificat també va tenir pilar...
Acabats els pilars a l'entrega dels premis,es va poder passar la resta del dia a la gespa...un esplèndida alternativa a correr més de dues hores per aquests cims de Deu!!! hi ha d'haver gent per tot!!!
Els Sagals varen descarregar un 4d6 amb agulla,3d6,3d6 per sota i diversos pilars de 4 al llarg de la jornada.