Últim cap de setmana de març...la primavera és aqui

Ja hem enterrat l'hivern,per fí...La primavera comença i arriba el bon temps (esperem-ho!!!!) i amb ell els actes i diades a l'aire lliure. Ja tením ganes de anar a pendre el solet a la muntanya o a la platja,el dia s'allarga,recordeu que el dissabte canvien l'hora i tindrem una hora més de llum solar. Aquests cap de setmana ens ve carregat de propostes,però us indiquem tant sols unes quantes,recordar que el diumenge tením "deures" a casa amb l'actuació en motiu de l'inauguració de l'escola de Sant Tomàs a Vic.


En el marc de la XXVIII Setmana Gastronòmica Gironina que es celeberà entre el 3 i el 13 d'Abril, l'Associació d'Hostaleria de Girona i Radial els convida a les sessions del
II Cicle de Cinema i Gastronomia de Girona.
Les sessions es faran a les 20h.
a l'Auditori Narcís de Carreras de "La Caixa"
(c/ Santa Clara, 11 Girona)

Dia 28 de març de 2008

Un buen año
(A Good Year, 2007)

Dir. Ridley Scott.
Actors: Russell Crowe i Albert Finney

Cata de vi posterior.Les entrades valen 1€ i la recaptació anirà destinada a la lluita contra el càncer.


29 i 30 de març: XXVI FIRA COMARCAL DE PRIMAVERA DE CAMPLLONG

Aquesta fira comarcal te molts anys d'existència,amb el temps ha esdevingut un referent per tots aquells interessats en el món agrari. I també darrerament s'ha anat incoorporant els aspectes grastronòmics,un mercat amb parades de productes autòctons i naturals,però el més interessant és sens dubte el concurs de ratafies...podeu presentar la vostra ratafia i tastar les altres.

Programa d'actes de la Fira de Primavera de Campllong

Bases del Concurs de Ratafia




Carxofada a Sant Boi del Llobregat


Aquesta fira es celebra des de l'any 2000,una bona manera per potenciar aquests producte de la comarca del Baix Llobregat. Al llarg de les edicions s'ha anat ampliant la repercusió i ara ja hi participen cap a 2500-3000 persones.


Si sou un aficionat a aquesta "flor" que es menja a la brasa,no us perdeu la Fira...ep fins i tot els més menuts hi tenen la seva carxofada infantil.


Programa novena Carxofada de Sant Boi del Llobregat

Preus dels tiquets pel dinar : (feu la reserva si sou de fora,no espereu a darrera hora!!)

als casals de barri, 9 euros
als terminals de Servicaixa, 10.25 euros
el mateix dia de l’acte, 10 euros