Finalment si....colles de l'eix IX edició

Com diu la dita "val més tard que mai"...sembla que definitivament es podrà repetir el format sencer de colles de l'eix.Les institucions implicades s'han posat al dia i es pot donar la conformitat a tots els actes i activitats sense que suposi una carregà inassumible per a les colles...els amfitrions d'aquest anys,els Castellers de Lleida els hi toca ara la feinada de muntar amb tant sols una setmana tot allò que normalment porta mesos de feina,ara be,la seriositat i estructura ha que ens tenen acostumats els hi dona molt de marge de confiança...segur que faran que tot estigui al màxim de les seves possibilitats,a nosaltres ens toca fer el nostre paper...anar a Lleida. Mirarem de fer una ruta urbana pels pocs moments lliures que tenim aquest cap de setmana de colles de l'eix,i sinó,deixeu que els castellers de la capital de la terra ferma ens facin de guies,ens proposen un correbars per la nit força interessant,hi ha certs locals aprop del barri vell,sota la Seu Vella dignes de la guia "Recautxutin"...i sinó alguns poden anar fent memòria de la sala de festes dels parcs Elisis fa uns anys...uns moments memorables.
Però amb moderació,a la plaça de la Paeria tenim feina el diumenge ...
Aprofitem per afegir al rebost de casa alguna mostra dels vins de D.O.Costers del Segre
Les terres de Lleida també son famoses per la excel·lent qualitat de la seva fruita,així com per un gran receptari de plats on la fruita es present,així doncs caldrà tastar els fruits de Lleida
Per informació més concreta de llocs per dormir -per aquells a qui el sac de dormir i la màrfega no sigui el més indicat,delicats de salut o que el metge i/o la parent/a els hi hagi prohibit,un bon lloc per buscar

Turisme de Lleida



Ara lleida




Petons&fruinar





Lleida , portal web de la ciutat



Un altre lloc que no us podeu deixar de veure és la web de l'àplec del cargol...on trobareu unes receptes molt i molt bones...i també trobem un receptari de les terres de Lleida molt solidari:
Una iniciativa de la Federació de colles amb l’Associació Síndrome de Down de Lleida. Aquesta associació ha editat un llibre de receptes cuinades per personatges coneguts de la ciutat. Un total de 42 receptes amb 42 personatges coneguts de Lleida fetes amb 42 nens i nenes que s’han apropat als fogons i han treballat en equip.

La col·laboració de la Fecoll ha estat a través del seu president, Xavier Pérez, que amb l’ajuda de la nena Anna Ariza i sota les ordres de la cuinera Paquita Bernal, van fer una cassola de caragols, barrejats amb pebre, farina, llorer, bitxo, xoriço, cansalada fresca, llonganissa crua, oli, sal i una copeta de conyac. Aquesta és la recepta que la Fecoll aporta al llibre de l’Associació Síndrome de Down de Lleida que porta per títol “Tots a la cuina”. Si podeu adquiriu-ho,es una bona manera de col·laborar i gaudir de la cuina al mateix temps.
Recordeu ,el cap de setmana del 15 i 16 de setembre,cap a Lleida...cap a les terres de "lo puto Segre",però això és un altre història...per més endavant.