Dissabte 19 : Tió de la Canalla i votacions a Junta Tècnica dels Sagals d'Osona


El proper cap de setmana la colla castellera dels Sagals d'Osona celebraran dues activitats importants : el Tió de la Canalla i la votació per "escollir" la Junta Tècnica pel període 2010-2011 .

Referent al procés electoral , cal puntualitzar un parell de coses : finalitzat el periode de presentació de candidatures a la tècnica,es va presentar tant sols una candidatura encapçalada pel Sr.Xavi Rius , la qual va ser escollida per "proclamació" segons marquen els estatuts i el reglament vigent el passat 4 de Desembre de 2009. Per tant la votació que es durà a terme el proper dissabte no te caràcter vinculant però si que es d'obligat compliment. Aquesta votació és doncs una votació de confiança per poder valorar el grau d'aceptació de la nova tècnica. Malgrat no sigui vinculant , és important participar-hi , ja que reflexa l'interès dels socis envers la nova temporada.



La votació tindrà lloc al local de la colla, a la Central , el dissabte 19 de desembre de 17.00 a 22.00 del vespre , segons aprovació de la junta electoral el mateix dia 4 de desembre.
Constituïda la mesa per les següents persones :
Noemí Aguilar, que la Presidirà; Xavier Arimany, Maria Pinós, i Roger Farrarons, en representació de la candidatura proclamada.

Al mateix temps , la colla celebrarà també l'activitat dedicada als més menuts i als no tant menuts del Caga Tió , el Tió de la Mainada serveix per reunir la canalla ,els pares i l'equip tècnic de la mainada...amb un berenar pels més grans i menuts després de picar ,cantar i obrir els regals.

L'horari del Tió de la Canalla serà a partir de les 18.00 fins al final del procés electoral

Àlbum de fotos Tió de la canalla dels Sagals d'Osona 2008