Castell de Sant Miquel ... i a les pinyes que si posi un altre!!!




De tant en tant va be desconnectar de castells i el que els envolta (el bloc,la colla,les notícies,el calendari i la mare que ho va parir tot plegat...),encara que sigui un dimarts a la tarda... aprop de casa hi ha molts llocs per sortir a caminar i badar un rato.
Un dels verbs més macos del català, "badar" : Abstreure's, encantar-se, mirant alguna cosa...o com diu un amic meu "anar a veure passar el dia".
A tocar hi ha les deveses de Salt,les de Girona,Els Àngels,etc i un lloc que té una vista impressionant: El Castell de Sant Miquel
Des de dalt de la Torre podreu veure a una banda Girona i el Collsacabra i a l'altre les Illes Medes,Begur,Pals,L'Estartit i bona part de la plana empordanesa.
Distància: 9 km
Desnivell: 295 m
Senyalització: Si
Durada: 2h 30 min
També són interessants les nombroses i velles masies que esquitxen aquest recorregut per l'extrem nord-est de les Gavarres.
Per accedir al punt de partida de l'excursió cal sortir de Girona per la plaça de Sant Pere, passar davant de la magnífica església de Sant Pere de Galligants i prendre la carretera que s'enfila per Galligants fins a arribar, en cinc minuts a peu, al monestir de Sant Daniel.
La pujada és d'una hora aprox. sortint des de abaix a Sant Daniel,al monestir...la veritat es que hi ha llocs que "pica" una mica...més si no ets cap atleta com jo...ja,ja,ja.
Però la vista val la pena,i a més,farem salut...queda pendent pujar amb tot l'equip de fotos per retratar la posta de sol amb Girona coma primer pla..o la sortida amb les Medes i l'Empordà com a fons...a de ser impressionant. Hi anirem.