Receptes Carbasses VII

AMANIDA DE GAMBES,ALVOCAT I ARANJA

Ingredients

500 grams de gambes
2 alvocats madurs i grans
1 aranja rosa
2 cebes tendres
El suc d'una llimona
1 branquilló d'alfàbrega
Pebre negre
6 cullerades d'oli d'oliva verge extra
Sal

Preparació

Rentem les gambes i les courem al vapor durant uns 4 minuts.
Tallem els alvocats per la meitat, les fem en daus i els remullem amb el suc de la llimona. Piquem la ceba i l'aranja.

Deixem escórrer les gambes i barregem els ingredients.
Salpebrem, espargim l'alfàbrega i ho amanim.

PATÉ DE MUSCLOS


Ingredients

1 Llauna de musclos amb escabetx (mida normal)

1 Terrina de formatge Philadelphia de 200 grs.

Preparació

Amb un pot alt i ample no massa gros abocarem la llauna dels musclos i el seu propi suc escabetxat.
Tot seguit afegirem el formatge cremós dins el mateix pot.
Amb un "minipimer" triturarem una bona estona fins que ens quedi el més fi possible.
Ho abocarem a un "taper" de plàstic amb tapa i ho guardarem a la nevera (es guarda molts dies).
El paté ja esta fet i es pot menjar amb unes torrades petites tipus canapès.