Actuació dels Marrecs de Salt per Fires de Sant Narcís 2007

Plaça del Vi,plaça "pròpia" dels Marrecs

Per fires de Girona,l'actuació de la Plaça del Vi ja es un clàssic del programa.

Malgrat la colla local estigui ubicada al municipi veí de Salt,pels Marrecs la diada de Sant Narcís marca la seva temporada castellera.
En els darrers anys pels Minyons de Terrassa ha esdevingut també una diada important,degut a la seva ubicació en el calendari ,aprop de la diada de Santa Úrsula i de la de Tots Sants,diades dels seus "rivals" vallencs i vilafranquins
.
Però la diada i la plaça es dels Marrecs,encara que els castells més grans els facin les colles convidades dels Minyons i darrerament dels Capgrossos de Mataró,així es que us oferim la diada dels amfitrions,els Marrecs de Salt,ja que segurament les imatges de les altres colles ja es podran veure per altres canals.
La filmació de la jornada esta repartida en 7 talls de vídeo,un per cada castell,ronda o intent,i els pilars d'entrada i de cloenda...a més a més podreu divertir-vos amb les imatges del pilar al balcó de l'ajuntament,amb l'alcaldessa al lloc d'honor i veient com li "assaltaven" la institució ...darrerament la plaça a sigut noticia per altres fets amb molt de "caliu".
Tant sols una cosa,el que la colla "local",els Marrecs de Salt,li cantessin a l'alcaldessa que ells son Marrecs i de Salt al final de l'actuació facilitarà molt la feina del tresorer de la colla per anar a demanar subvencions a Girona,va ser el detall de qualitat "empordanès" a la millor diada castellera de les terres gironines.Un detall digne de la "sornegueria" de gironins il·lustres.

Plaça del Vi.Pilar caminar d'entrada a plaça dels Marrecs de SaltPlaça del Vi.5 d 7 dels Marrecs de SaltPlaça del Vi. Intent de 4 d 8 dels Marrecs de SaltPlaça del Vi. 2 d 7 dels Marrecs de SaltPlaça del Vi. 4 d 7 amb agulla dels Marrecs de SaltPlaça del Vi. Vano de 5 a la ronda de pilars,el pilar de 5 aixecat per sotaPlaça del Vi. Pilar al balcó de l'ajuntament.... "detall de qualitat"2 comentaris:

Info-K ha dit...

Felicitats per el blog, ben correcte i sobretot, currat!.

Aquí et deixo el meu: petitcasteller.blogspot.com

Salut i amunt!!!

Anònim ha dit...

Ara la nova web dels Xoriguers de la UdG és: www.xoriguers.org !!!

Salut i castells!

P.D.: Bon blog!