3,2,1....Calldetenes 2/3/2008 inici de temporada

Tornem a les places un altre any,la temporada 2008 ja està aquí. Per començar una plaça "nostra" aprop de casa i amb bons records (i alguns de no tant bons!!!,però de tot hi ha a la vinya del senyor):

Calldetenes







El diumenge 2 de març a la Plaça Onze de Setembre,Sagals d'Osona i els companys dels Castellers de Barcelona.

Per tornar a agafar l'aire d'enfaixar-nos esta molt be,recuperar els castells "a plaça",tornar a sentir les gralles...i com no ,els esmorzars.

Aquesta vegada ens podrem retrobar amb un "sagal" del principi,en Roger Carrera que porta el Bar SUKIPA (l'antic Cruixent),el "cap d'esmorzars" en Miquel La Salle ha reservat lloc pels castellers a partir de les 9 -9.30,podreu tastar cassoles,llesques,brasa,etc...


L'actuació a partir de les 12 del migdia,a la plaça Onze de Setembre ens permetrà visitar el mercat setmanal,sempre va be passejar-se entre les parades i veure com estar el "genero".

De llocs per dinar a Calldetenes us proposem 3,segons les ganes i la disponibilitat de cadascú. El primer el SUKIPA que ja us hem dit abans. El segon el restaurant El Roser a l'avinguda Pau Casals 22 telf 93 886 09 01,fan cuina casolana,la relació qualitat preu es molt bona.
La darrera proposta es quelcom més "delicat",a Calldetenes hi ha un dels representants del col·lectiu Osona Cuina més conegut,en Nando Jubany,estem parlant de Can Jubany:


Osona Cuina aquest col·lectiu va ser fundat l'any 1998,enguany celebraran el seu desè aniversari.

Amb productes insígnia com la tòfona,els
plats de caça,els bolets,la patata del bufet,les mongetes del Collsacabra i com no,el porc i la llonganissa han obert una via innovadora en el camp de la gastronomia.


Can Jubany

Enmig de la plana de Vic, i situada aprop de la vila de Calldetenes, s'enlaira una acollidora masia d'arquitectura tradicional, el que ara és un espai per descobrir un nou concepte gustatiu.

Horaris
Migdies de 13.30 a 16 h
Vespres de 20,45 a 23 h
Diumenge i dilluns, tancat

Direcció
Ctra. de Sant Hilari, s/n
08506 Calldetenes (Barcelona)
Tel 93 889 10 23


Malgrat diumenge no hi podeu anar,es un lloc que no us podeu perdre,el dissabte abans de l'actuació per sopar...però sinó més endavant,pels vols del Ram

Per pair una mica el dinar i els esforços ,o per agafar gana abans de l'actuació us proposem una passejada pels volts de Calldetenes i Sant Julià de Vilatorta, La Ruta dels Molins (trobareu més informació a la web de l'ajuntament),però podeu anar fent-vos una idea en aquest vídeo.