Vídeos actuació castellera 12a. Fira del Cistell de Salt

Aquest cap de setmana tocava compromisos personals,però a tocar de casa actuaven els Marrecs de Salt a la Fira del Cistell i hem aprofitat per gravar fins a on el temps ens ha permès...falten rondes d'altres colles però no ha donat per més,sap greu.
Ara be, hem pogut gravar des de dalt del campanar de l'església de Sant Cugat de Salt (al barri vell) gràcies a la col·laboració del mossèn que ens ha deixat accedir-hi. Tot ha anat molt be fins ... que han sonat les campanes !!! erem just sota la campana quan han començat a tocat els quarts i les hores per primera vegada..ja,ja,ja. Estavem despistats mirant els castells,però ens hem llevat de cop!!!
Pels Marrecs la diada presentava bones perspectives,però la caiguda de la torre ha fet que rebaixessin el nivell de la tercera ronda i no hem pogut veure el 3d7 per sota...llàstima , però després de la caiguda del 4d8 , ara la de la torre , millor assegurar una mica,els castells hi són ...
Els Castellers del Riberal han vingut amb poques camises,però sempre dona gust veure aquesta colla que mante la tradició a les comarques nordcatalanes...tant sols existir ja es un esforç considerable per a ells.
Castellers de Sant Cugat han fet una actuació segura també... a veure si poden pujar una mica més el llistó del 3d6 per sota !!!


4d7 amb agulla descarregat i 2d7 carregat pels Marrecs de Salt



4d7 descarregat pels Marrecs de Salt i 3d7 descarregat pels Castellers de Sant Cugat
ULL AMB EL VOLUM,QUE SENTIREU CAMPANES!!


3d6 per sota descarregat pels Castellers de Sant Cugat i 4d6 descarregat pels Castellers del Riberal